Doorzoek volledige site
26 februari 2010

Kustarchitectuurprijs Ark 01 sluit af op 28 februari

Architecten die nog willen meedingen naar de Ark # 01-prijs moeten zich reppen. Inzendingen voor deze architectuurwedstrijd voor de kustgemeenten moeten binnen zijn tegen eind februari of kunnen nog persoonlijk binnengebracht worden op 1 maart.

Architecten die nog willen meedingen naar de  Ark # 01-prijs moeten zich reppen. Inzendingen voor deze architectuurwedstrijd voor de kustgemeenten moeten binnen zijn tegen eind februari of kunnen nog persoonlijk binnengebracht worden op 1 maart.

De Ark # 01  is een organisatie van de vzw Oostende Werft in samenwerking met het Coördinatiepunt Duurzaam Kustbeheer (CDK) en het Vlaams Architectuurinstituut (VAi). ,De ArK # 01 zal worden toegekend aan de ontwerper van een ontwerp(end onderzoek) / project dat in de periode 2006 tot heden werd opgemaakt/gerealiseerd en zich als kwalitatief voorbeeld weet te onderscheiden.
De prijs zal worden uitgereikt op de studiedag: ‘(Beeld)kwaliteit aan de Kust: tussen behoud en ontwikkeling’ op donderdag 29 april 2010.

Meer informatie over de wijze van inzending en de criteria vindt u hier.