Doorzoek volledige site
08 maart 2010

Xella lanceert aparte website rond creatieve passiefbouw

Op Batibouw lanceerde Xella de website www.creatiefpassief.be, een online platform waarmee Xella wil laten zien dat passiefbouw en hedendaagse architectuur perfect met elkaar te rijmen vallen.

Op  Batibouw lanceerde Xella de website www.creatiefpassief.be , een online platform waarmee Xella wil laten zien dat passiefbouw en hedendaagse architectuur perfect met elkaar te rijmen vallen.

Bedoeling van de website is architecten en mensen met bouwplannen te informeren en te inspireren aan de hand van projectbeschrijvingen, algemene informatie en tips, een forum  en een vraag- en antwoordrubriek.


 

U kan als architect zelf een passief- of laagenergieproject inladen op de site op voorwaarde dat er gebruik gemaakt werd van een van de producten: YTONG, YtongMultipor, Hebel en Silka.

Het online platform geeft een antwoord op uiteenlopende vragen in verband met passiefbouw en benadrukt de creatieve en architecturale mogelijkheden van passief bouwen. Zowel de professional als de particulier vinden op de site nuttige informatie over ondermeer laagenergie - en passiefbouw en ook getuigenissen van architecten en aannemers. Via een forum kan de bezoeker commentaar geven en vragen stellen.