Doorzoek volledige site
06 juli 2010 | RAF LINMANS

Delta Light op Interieur 2010: verrassend rond

Met inspirerende cirkels en cilinders zet Delta Light® rondingen centraal in zijn nieuwe designverlichting. Op de internationale designbiënnale Interieur 2010 (15 – 24 oktober, Kortrijk) laat de specialist in architecturale verlichting zich van zijn speelse kant zien. De armaturen blinken volgens de fabrikant uit in flexibiliteit, zonder ecologie en innovatie uit het oog te verliezen. Gevolg is veel sfeer en veel ruimte voor creatieve toepassingen.
Met inspirerende cirkels en cilinders zet Delta Light® rondingen centraal in zijn nieuwe designverlichting. Op de internationale designbiënnale Interieur 2010 (15 – 24 oktober, Kortrijk) laat de specialist in architecturale verlichting zich van zijn speelse kant zien. De armaturen blinken volgens de fabrikant uit in flexibiliteit, zonder ecologie en innovatie uit het oog te verliezen. Gevolg is veel sfeer en veel ruimte voor creatieve toepassingen. 


ULTRA SPY

De muur- en plafondarmaturen uit de Ultra-familie staan bekend om hun cilindrische look. In diezelfde lijn stelt Delta Light® nu Ultra Spy voor. Het design zit in het plafond verzonken, waarbij de frameloze afwerking de cilindervormgeving benadrukt. Zijn flexibiliteit maakt Ultra Light passend voor veeleisende omgevingen. Zo kan de ronde buis in het plafond worden ingewerkt of in zijn geheel 360° naar buiten draaien. Ultra Spy maakt uitsluitend gebruik van ontladingslampen en is bijzonder geschikt voor de retailindustrie, in functie van zowel algemene als accentverlichting. 


Afmetingen: 146 mm zichtbare diameter
Kleuren: witte cilinder met zwart plafondelement
Lamp: 1 x HIT-TC


LINK

Met Link kan je je verlichting op maat samenstellen. De ronde vormen en lijnen maken een waaier aan creatieve oplossingen mogenlijk. Ideaal voor renovatie of herinrichting, zowel residentieel als bij commerciële projecten. De flexibiliteit van Link leent zich bij uitstek om komaf te maken met donkere hoeken in een ruimte. Met Link toont Delta Light eens te meer de impact van een designarmatuur op een interieur. Daarbij kan je spelen met verschillende types lampen (led, compact fluorescerend, halogeen, ontlading), kleuren en lichtbundels. Naast composities op maat kan je Link integreren als enkelvoudig element (Link 1), als duo (Link 2) of als combinatie van drie (Link 3).

Afmetingen: afhankelijk van de gebruikte combinatie. Link 1 heeft een diameter van 140 mm
Kleuren: wit
Lamp: verscheidene opties met led, compact fluorescerend, halogeen of ontlading. 

    


PLANET

Planet is een architecturale armatuur voor plafondopbouw of hangende installatie. Zijn zuivere, gebogen vorm straalt een moderne, decoratieve warmte uit en geeft elk type interieur een visueel statement én rijk lichteffect. Planet is ook handig: het design is schroefloos, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk (eenvoudige lampwissel, geen rechtstreekse inkijk). 

Afmetingen: 395 mm diameter
Kleuren: wit
Lamp: 1 x T16-R
SUPERNOVA

Last but not least Supernova, een geometrische verlichtingsarmatuur met een krachtige lichtstraling. Hangend of in opbouw tegen het plafond brengt Supernova een stijlvolle en efficiënte lichtoplossing, in harmonie met de omgeving. Zo bewaar je met een minimum aan elementen het authentieke karakter van een ruimte. De perfect gebogen aluminiumcirkel houdt een plexiglas (transparantie van 70%) op zijn plaats en zorgt zo voor aangenaam diffuus licht. 

Afmetingen: 950 mm of 1250 mm diameter 
Kleuren: wit
Lamp: 8 x T16 of 10 x T16