SAB-profiel lanceert nieuwe dakpanelen

Vanuit de nieuwe SAB-profielfabriek in Geldermalsen komen de nieuwe dakpanelen TL, met een 3-kroons trapezium of een 40 mm golfplaat aan de buitenzijde. De panelen kunnen geleverd worden in een lengte tot maar liefst 25 meter.

De panelen worden optioneel voorzien van een kopse overlap, die middels de nieuwste technologie 100% schuimvrij en recht afgesneden is. De dakpanelen zijn nabewerkingsvrij toepasbaar op de bouwplaats.

Als kernmateriaal gebruikte SAB-profiel het vertrouwde brandveilige PIR schuim met zeer goede isolatie-eigenschappen, waarmee Rc-waarden tot 6,29 m2K/W mogelijk zijn. Voor de buitenplaten ligt het ruime assortiment Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® klaar.

De binnenzijde kan niet alleen als gecoate staalplaat, maar ook met aluminiumfolie (eco) geleverd worden. De sandwichpanelen zorgen in één montagegang voor een comfortabel wind- en waterdicht dak. Ze zijn uitstekend geïsoleerd, en tot 40 jaar gegarandeerd.

Kijk voor alle uitvoeringen, maten, gewichten, belastingtabellen en technical datasheet op de productpagina's voor SAB D TL of SAB D SL.

Bron: SAB profiel

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage