Doorzoek volledige site

Meyvaert

Expertise & vakmanschap, sinds 1826

Dok Noord 3
9000 GENT
België

+32 9 225 54 27
info@meyvaert.be
www.meyvaert.com
www.meyveartfire.com
www.meyvaertmuseum.com

Aanverwante bedrijven

Eribel

Industrieweg 32
2320 HOOGSTRATEN
België
+32 3 314 70 23
+32 3 314 56 81

Haerens

België
Aanverwante bedrijven

MEYVAERT FIRE & SECURITY

Uniek portfolio

Meyvaert is expert in het beschermen van mensen en materialen tegen brand, in- en uitbraak, stralingen en explosies. We bieden een ruim aanbod aan gecertificeerd veiligheidschrijnwerk.

Wij bieden oplossingen in aluminium en staal, steeds in combinatie met glas, om maximale transparantie te garanderen. Onze systemen kunnen ook worden uitgerust met veiligheidsglas en aangevuld met gespecialiseerde producten zoals kluizen, doorgeeflades, sloten,...

 

Uitzonderlijke diensten

Bij Meyvaert onderscheiden we ons ons door onze totaalaanpak: van advies, technische ondersteuning, opmaak van budgetten en support bij opstellen van lastenboek tot inhuis productie, plaatsing en opvolging na verkoop.

 

Gespecialiseerde vakmensen

Onze experts werken met u samen naar een technische oplossing die voldoet aan de noden op vlak van veiligheid, esthetiek en budget. Dankzij onze open communicatie kan u op ons vertrouwen vanaf de start van uw project. Meyvaert staat voor topkwaliteit, we hebben de kennis en ervaring in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden. U kan op ons rekenen vanaf advies tot montage, in België, Frankrijk of daarbuiten.

 

MEYVAERT MUSEUM

Meyvaert is daarnaast ook pionier en marktleider in hoogkwalitatieve museumvitrines. Reeds tientallen jaren bieden wij onze klanten wereldwijd een breed gamma aan oplossingen, gaande van standaard en modulaire oplossingen tot op maat gemaakte vitrines, podia en interieurelementen.

Infopunt architecten

Roeland Vanaelst

+32 486 12 19 27

Jonas Persyn

+32 479 73 76 44