Doorzoek volledige site

Rockpanel

Oud Sluisstraat 5
1932 WIJNEGEM
België

+32 27 15 68 42
+32 27 15 68 10
info@rockpanel.be
www.rockpanel.be

Aanverwante bedrijven

Rockfon (ROCKWOOL)

Oud Sluisstraat 5
2110 WIJNEGEM
België
+32 (0)2 715 68 68
+32 (0)2 715 68 69

ROCKWOOL

Oud Sluisstraat 5
2110 WIJNEGEM
België
+32 27 15 68 05
+32 27 15 68 70
Aanverwante bedrijven

ROCKPANEL produceert eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam plaatmateriaal van het gesteente basalt dat, meestal in geventileerde constructies, wordt toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak.

Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij hedendaagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

ROCKPANEL plaatmateriaal wordt toegepast als regenwaterwerende decoratieve bekleding voor geventileerde constructies. Dit type constructies combineren goede thermische en esthetische prestaties met de juiste vochtbalans in een gebouw. Dit draagt bij aan comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden. Bovendien verlagen de korte installatietijden en het onderhoudvriendelijke karakter van ROCKPANEL producten de totale kosten voor de schil van het gebouw.

ROCKPANEL plaatmateriaal is uniek in zijn soort en biedt een aantal voordelen t.o.v. traditioneel plaatmateriaal zoals Multiplex, HPL- en vezelcementplaat:

ROCKPANEL zet vrijwel niet uit en kan onder bepaalde omstandigheden naadloos worden toegepast.
Omdat ROCKPANEL ongevoelig is voor vocht is afwerking van de zaagkanten niet noodzakelijk.
Rondingen in de gevel of dakrand zijn geen probleem. ROCKPANEL is robuust maar ook flexibel en kan zowel gebogen als getordeerd worden.
ROCKPANEL is leverbaar in elke RAL/NCS kleur en heeft dus altijd de passende kleur die jarenlang fris uitziet.
Bewerking van ROCKPANEL kan met standaard gereedschappen die men ook gebruikt bij hout. Het aanbrengen van detailleringen op de bouwplaats is dus geen probleem. Men kan ROCKPANEL zelfs nagelen en schroeven zonder voor te boren.
ROCKPANEL is een echt lichtgewicht maar daarnaast ook brandveilig.

ROCKPANEL, traditioneel werken met een innovatief product.