Doorzoek volledige site

Painting with Light

Aanverwante bedrijven

Paardenstallen @ C-Mine

België
Aanverwante bedrijven

Painting with Light is een team van experten in licht, video en multimedia toepassingen gevestigd op de creatieve hotspot C-Mine in Genk.

We ontwerpen en produceren visuele ervaringen met één doel:  de bezoeker een unieke belevenis te geven en onze klanten te helpen om hun verhaal te vertellen! Dat doen we door licht, video, scène & architecturale elementen, geluid en special effects te combineren. Onze ambitie is om emotie te creëren - om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven...

Door de combinatie van een creatief team met de technische kennis van onze ingenieurs zijn we een unieke speler op de markt. Ons team helpt meerwaarde te creëren aan een gebouw door middel van de juiste klemtoon, beleving of ervaring in het licht aan te brengen. Ons proces kan bestaan uit het design (zowel schematisch, technisch als creatief) tot het project management en installatie van het licht op een gebouw en de omgeving. 

Een aantal van onze realisaties zijn de imposante schachtbokken van C-Mine in Genk, de media facades van de Ghelamco Arena in Gent en het RAFC Bosuil stadium in Antwerpen. Daarnaast verzorgen wij ook de video mapping in de Oude Stad van openluchtmuseum Bokrijk. Painting with Light is reeds jaar en dag vaste designer voor de attracties in de Plopsa parken en recentelijk hebben wij nog de prestigieuze THEA awards gewonnen voor het lichtontwerp in darkrides in Polen en Walibi Belgium.  Naast belichting op gebouwen ontwikkelt Painting with Light eveneens Smart City Lighting en armaturen voor straat- of parkverlichting.

Bij ons kan je dus terecht voor creatieve en technische plannen, designs en concept.

Infopunt architecten

Peter Van den Bosch

+32 89 69 07 90

Céline Cuypers

+32 89 69 07 90