Doorzoek volledige site

Airdeck Building Concepts nv

Intelligent Floorsystems

Prins Bisschopssingel 36 bus 7
3500 HASSELT
België

+32 11 37 48 00
+32 11 26 96 01
info@airdeck.be
www.airdeck.be

Aanverwante bedrijven

Houben NV

Prins Bisschopssingel 36 bus 5
3500 HASSELT
België
+32 11 26 96 00
+32 11 26 96 01
Aanverwante bedrijven

Airdeck is een geprefabriceerde constructieve lichtgewichtvloer, geschikt voor grote overspanningen, waarop Airboxen (holle elementen) machinaal worden ingetrild. Dit zorgt voor aanzienlijke besparingen op beton en staal. De vloeren kunnen iedere vorm aannemen; zelfs de meest grillige gebouwvormen kunnen perfect worden gerealiseerd.

Airdeck draagt in twee richtingen. Hierdoor rusten de vloeren enkel op kolommen. Balken of ondersteunende muren zijn niet meer nodig en ook uitkragingen zijn perfect in te bouwen. Technieken en nutsvoorzieningen worden eenvoudig geïntegreerd in de gebouwstructuur. Horizontaal maken ze op eenvoudige wijze deel uit van de vloerplaat. Verticaal kunnen op de meest complexe plaatsen technische schachten worden voorzien, bijvoorbeeld naast een kolom.

Met veel know-how, de juiste aanpak en onze unieke methode van co-ontwikkeling, dragen wij bij tot het leveren van excellente gebouwstructuren met blijvende flexibiliteit voor toekomstige wijzigingen. Dat is onze duidelijke en duurzame manier om gebouwen te voorzien van een circulaire bouwwaarde. Via continue verbetering en innovatie brengen wij Airdeck altijd tot het hoogste niveau.

We nodigen u uit om samen bouwprojecten uit te werken zodat we onze successen ook met u kunnen delen.

Infopunt architecten

Veronique Houben

0477 29 89 98