Doorzoek volledige site

OWA Benelux

OWA akoestische plafonds

F. Tavernestraat 41
9400 NINOVE
België

+32 473 82 31 63
info@owa.be
www.owa.be

Aanverwante bedrijven

OWA Benelux, Amsterdam

Maroastraat 4
1060 LG Amsterdam
Nederland
Aanverwante bedrijven

OWA is al meer dan 50 jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van plafondsystemen. Voor ieder soort project biedt het bedrijf complete systemen aan die voldoen aan de hoogste gebruikseisen. U kunt vertrouwen op optimale service voor, tijdens en na uw project, dankzij een sterk logistiek apparaat, goede contacten met partners en rijke kennis van de Belgische markt.

Zo kunt u met het brede assortiment van OWA voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot ruimteakoestiek, design en brandveiligheid. Het bedrijf biedt ondersteuning gedurende uw hele project en voorziet architecten van het juiste advies. Kenmerkend voor OWA is het continue streven naar innovatie en productontwikkeling. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het beproefde, naadloos akoestische plafondsysteem OWAplan en onze vernieuwende OWA Elements collectie.  

OWA RAW Concrete - Akoestische designoplossing voor industriële interieurs

Liefhebbers van industriële interieurs opgelet: OWA RAW Concrete maakt een einde aan de eeuwige tweestrijd tussen akoestiek en industrieel design.  OWA RAW Concrete is ontwikkeld en getest in nauw overleg met architecten. De akoestische designpanelen combineren het beste van twee werelden: uw plafondoppervlak oogt als ruw beton, maar biedt de akoestische prestaties van reguliere systeemplafonds. Maak kennis met onze plafondpanelen met industriële uitstraling.

OWAplan - Oogstrelende akoestiek

Voor architecten die streven naar naadloze perfectie is OWAplan ontwikkeld. Met dit hoogstaande naadloos akoestische plafond kunt u uw ideeën verwezenlijken, met een gegarandeerd aangenaam geluidsniveau. Het akoestisch spuitwerk is verkrijgbaar in een absorptiewaarde van 0.9 aw en structuurvarianten, zodat de uitstraling past bij uw filosofie. Ontdek hier het vernieuwde OWAplan.