Doorzoek volledige site

OWA Benelux

OWA akoestische plafonds

F. Tavernestraat 41
9400 NINOVE
België

+32 473 82 31 63
info@owa.be
www.owa.be

Aanverwante bedrijven

OWA Benelux, Amsterdam

Maroastraat 4
1060 LG Amsterdam
Nederland
Aanverwante bedrijven

OWA is al meer dan 50 jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van plafondsystemen. Voor ieder soort project biedt het bedrijf complete systemen aan die voldoen aan de hoogste gebruikseisen. U kunt vertrouwen op optimale service voor, tijdens en na uw project, dankzij een sterk logistiek apparaat, goede contacten met partners en rijke kennis van de Belgische markt.

Zo kunt u met het brede assortiment van OWA voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot ruimteakoestiek, design en brandveiligheid. Het bedrijf biedt ondersteuning gedurende uw hele project en voorziet architecten van het juiste advies. Kenmerkend voor OWA is het continue streven naar innovatie en productontwikkeling wat blijkt uit de ontwikkeling van de industriële plafondpanelen van OWA RAW Concrete en de vernieuwde OWA Sinfonia serie.

OWA Sinfonia - Vijf functies, alle RAL-kleuren, één harmonieus geheel

Akoestische uitdagingen in multifunctionele gebouwen? De vernieuwde OWA Sinfonia serie omvat nu vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies. Qua uitstraling zijn ze echter niet van elkaar te onderscheiden. De akoestische plafondpanelen uit het Sinfonia-gamma zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Sinfonia creëert eenheid voor het oog en rust voor het oor. Bekijk hier de vijf varianten en ontdek wat OWA Sinfonia voor u kan betekenen.

OWA RAW Concrete – Akoestische designoplossingen voor industriële interieurs

Liefhebbers van industriële interieurs opgelet: de plafondpanelen van OWA RAW Concrete combineren het beste van twee werelden. Uw plafond oogt als ruw beton, maar biedt de akoestische prestaties van reguliere systeemplafonds. Maak kennis met OWA RAW Concrete.

OWAplan – Oogstrelende akoestiek

Met dit hoogstaande naadloos akoestische plafond kunt u uw ideeën verwezenlijken, met een gegarandeerd aangenaam geluidsniveau. Ontdek de plafondpanelen van OWplan.