Doorzoek volledige site

COECK Betonfabriek

Innovative building material partner

De Laetstraat 6
2845 NIEL
België

+32 38 80 75 00
+32 38 80 75 10
info@coeck.be
www.coeck.be
www.covarte.be

Coeck is een familiale onderneming met haast 90 jaar ervaring in de vervaardiging van betonproducten. De Belgische onderneming produceert een breed assortiment kwaliteitsproducten waarin beton het hoofdbestanddeel vormt. Anderzijds distribueert Coeck een ruim aanbod aan ruwbouw- en afwerkingsmaterialen. Van in huis geproduceerde diverse betonproducten, verpakte zand- en siergrindsoorten tot meer dan 20 uitvoeringen keramische tegels. Allemaal uit één hand geleverd.

Met een toenemende bevolking is een dak boven ieders hoofd een fundamentele behoefte. Coeck wil hierin een belangrijke steen bijdragen. Dit doen ze door producten voor bouwen en verbouwen in alle mogelijke aspecten eenvoudig, betaalbaar en duurzaam te maken. Een rechtstreekse en persoonlijke benadering van onze klanten staat hierin centraal.

Coeck levert voortaan, onder de merknaam Covarte, dunne keramische XXL platen. Covarte staat in voor de verdeling, bewerking en verwerking van dit groot keramisch platenmateriaal. Een keramisch product, met een veelheid aan sterke eigenschappen en voordelen, dat toelaat eindeloos creatief te zijn in uw interieur- en exterieurprojecten, van renovatie tot nieuwbouw.

Covarte beschikt als verwerker over een uitgebreid productiepark. Met platen van 3m x 1m of 3m20 x 1m60 als vertrekproduct zijn alle mogelijke vormen, maten en kleuren te produceren. Ook verwerking tot een volledig maatwerkproduct is mogelijk. Kortom, Covarte voorziet creativiteit bij de millimeter.

Voor u. Via Coeck.

Infopunt architecten

Marketing

03 880 75 00