Doorzoek volledige site

architecten- en studiebureau DENC!-STUDIO

Gespecialiseerd in duurzaam bouwen

Voorhavenlaan 31 Bus 002
9000 GENT
België

+32(0)9 373 83 43
+32(0)9 373 83 63
info@denc-studio.be
www.denc-studio.be

Niets blijft hetzelfde; overal rond ons heen zien we veranderingen. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Velen zien deze veranderingen als ‘iets om bang van te zijn – tegen elke prijs te vermijden’. De geschiedenis leert ons evenwel dat een strijd tegen verandering, zo goed als steeds wordt verloren.

Reeds van bij haar oprichting profileerde DENC!-STUDIO zich als een leergierige en veranderingsbereide ‘vernieuwer’; niet gericht op een veilige (windstille) kern maar eerder op de dynamiek van de randen (het windveld). Innovatie stelt onze onderneming in staat ‘anders’ dan anderen te zijn. Onze bevragende, innoverende en grensverleggende attitude is ons wezenskenmerk.

DENC!-STUDIO zag de extra randvoorwaarden inzake duurzaam bouwen nooit als verarming of beperking van de ontwerpvrijheden, doch eerder als een nieuwe logica binnen het ontwerpproces, als extra uitdaging en aanknopingspunt voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. De ‘veranderingen’ zorgden voor ‘opwinding en nieuwe mogelijkheden’.