Doorzoek volledige site

Ventilair Group

Breathe with us

Pieter Verhaeghestraat 8
8520 KUURNE
België

+32 56 36 21 20
+32 56 36 21 21
be@ventilairgroup.be
www.ventilairgroup.be

Andere vestigingen

Ventilair Group Frankrijk

Boulevard de la liberté 130
59000 Lille
Frankrijk

Ventilair Group Nederland

Kerver 16
5521 DB Eersel
België
Aanverwante bedrijven

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmterecuperatie en bovendien stijgt ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving.

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

Infopunt architecten

Jozefien Cardoen

056 36 21 20