Doorzoek volledige site

Ventilair Group

Breathe with us

Pieter Verhaeghestraat 8
8520 KUURNE
België

+32 56 36 21 20
+32 56 36 21 21
be@ventilairgroup.be
www.ventilairgroup.be

Andere vestigingen

Ventilair Group Frankrijk

Boulevard de la liberté 130
59000 Lille
Frankrijk

Ventilair Group Nederland

Kerver 16
5521 DB Eersel
België
Aanverwante bedrijven

Al meer dan 10 jaar ademen wij ventilatie. We zijn dé partner voor groothandel, installateur, architect en studiebureau inzake een makkelijk te bekomen gezond binnenklimaat.

U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen van het ventilatiesysteem. Ons gamma bestaat namelijk uit de ventilatietoestellen, de luchtkanalen, de sensoren, de ventielen, en alles daartussen. Vandaar dat we de mogelijkheid hebben u een energetische en ecologische totaaloplossing aan te bieden, zowel op residentieel als op niet-residentieel vlak. Onze persoonlijke aanpak van uw project door ons team is toonaangevend voor de werking van ons bedrijf.

Een greep uit de merken die we verdelen: Vent-Axia, Kuvent, Komfovent,… Ze klinken u vast bekend in de oren. We streven ernaar onze kennis te delen met onze partners zodat iedere partij hier beter van wordt.

Sinds 2015 maken wij trouwens deel uit van Volution Group plc holding. Het Britse beursgenoteerde bedrijf is een toonaangevende speler op de Europese ventilatiemarkt. Deze overname levert heel veel voordelen op voor onze klanten, ons gamma kwalitatieve producten is alleen maar toegenomen.

Infopunt architecten

Jozefien Cardoen

056 36 21 20