Doorzoek volledige site

Kingspan Insulation

Doeltreffende slanke bouwisolatie

Visbeekstraat 24
2300 TURNHOUT
België

+32 14 23 60 93
+32 14 42 72 21
info@kingspaninsulation.be
www.kingspaninsulation.be

Aanverwante bedrijven

Kingspan Unidek

Bouwelven 17 bus A
2280 GROBBENDONK
België
+32 14 24 70 10
+32 14 24 70 19
Aanverwante bedrijven

De groep Kingspan, in 1965 opgericht in Ierland, is uitgegroeid van een familiebedrijf in bouwproducten tot wereldleider in efficiënte isolatie- en bouwschiloplossingen.

Kingspan Insulation – onderdeel van de Kingspan Group met kantoren in 140 landen – is marktleider op het gebied van isolatie. Wij voorzien onze klanten in de bouwsector van (advies over) hoogwaardige hardschuim isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie dragen wij bij aan het duurzaam bouwen van woningen en kantoorgebouwen van de toekomst.

Wij onderscheiden ons door aanzienlijk dunnere producten, met hoog thermische prestatieniveau  te bieden, dan de klassieke alternatieven. Deze producten zijn geschikt om in alle vrijheid gebouwen met lage energiebehoeften te ontwerpen en te realiseren, waar wij ondersteunen met advies. Bovendien dragen de producten bij aan de veiligheid van de bewoners doordat bv. brandgedrag volgens de meest strikte normen en protocollen is getest.

Met het toepassen van Kingspan producten voldoe je aan de bouweisen van vandaag en morgen.

Naast hoogwaardige producten proberen we ook een hoogwaardige service te bieden. Dit doen we door enerzijds onze klanten technisch te ondersteunen (ter plaatse of vanop afstand), maar anderzijds ook door enkele rekentools aan te bieden.
Zo kan je  gratis in enkele klikken de U-waarde of isolatiewaarde van jouw constructie berekenen. Vergelijk verschillende isolatiematerialen, zelfs van andere fabrikanten, bekijk hoeveel ruimte je kan besparen als je een Kooltherm product zou gebruiken en bewaar al je berekeningen op 1 plek via jouw account. Hierdoor kan je makkelijker eerdere berekeningen terugvinden, deze doorsturen via pdf naar klanten en/of deze toevoegen in je eigen dossiers. Benieuwd om de tool te proberen?  Start jouw berekening hier:

Infopunt architecten

Nicolas Delannoy

+32 493 89 02 90