Doorzoek volledige site

DOX acoustics

Sounds like Silence

Starrenhoflaan 43 Bus 04
2950 KAPELLEN
België

+32 33 09 14 22
+32 33 09 14 25
info@doxacoustics.be
www.doxacoustics.be
www.doxacoustics.be

Aanverwante bedrijven

DOX Noise Control

Starrenhoflaan 43 bus A04
2950 KAPELLEN
België
+32 3 309 14 22
Aanverwante bedrijven

Wij zijn DOX GROUP, uw totaalpartner voor  akoestische oplossingen en industriële lawaaibestrijding.

40 jaar ervaring, het volgen van de laatste tendensen en een gedreven team van specialisten, maken van ons een sterke speler op de markt. DOX Group biedt een totaalgamma aan van 600+ akoestische oplossingen-op-maat voor uiteenlopende bouwuitdagingen.

Om ons duidelijk in de markt te profileren hebben we onze producten opgedeeld in 2 grote merken, elk met een eigen symboliek en kleur. Maar de 2 merken dragen wel de ethiek van ons bedrijf hoog in het vaandel: het oplossingsgericht werken op maat van de klant met kwaliteitsvolle oplossingen en dienst na verkoop.

 

  • DOX Acoustics. Absorb the Sound. Ruimte- & bouwakoestiek

Creëer een aangename woon- en werkomgeving: door het groeiend belang aan goede akoestiek voor een gezond binnenklimaat zijn we gedreven om hoogwaardige, esthetische, innovatieve & prijsperformante oplossingen op maat aan te bieden om nagalm in ruimtes te verminderen en geluidsoverlast in aangrenzende ruimtes te beperken a.d.h.v.: geluidsabsorberende systemen voor wand en/of plafond, akoestische design oplossingen & meubilair, speelse & losstaande akoestische elementen, akoestische voet- en bureauschermen & bouwakoestische geluidsisolerende oplossingen.

  • DOX Noise Control. Less Noise, More Comfort. Industriële lawaaibestrijding

DOX Noise Control, het merk dat zich volledig richt op industriële oplossingen tegen (omgevings)lawaai & geluidsoverlast. De voornaamste oplossingen-op-maat worden toegepast in klimatisatietechnieken, industriële processen, motoren (uitlaatgasdemping) en deuren.  

Elk merkidentiteit vertelt een eigen verhaal. Ontdek onze verhalen op www.doxacoustics.be en www.doxnoisecontrol.be

Infopunt architecten

Thomas Dox (Regio Antwerpen, Limburg & Vlaams Brabant)

+32 474 45 18 92

Floris Rotsaert (Regio Oost- & West-Vlaanderen)

+32 493 58 97 29