Doorzoek volledige site

LoCra

Poelstraat 9
3511 Kuringen
België

+32 11 23 15 46
info@locra.be
www.locra.be

LoCra bvba als fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenschrijnwerkerij geeft u als professioneel verwerker een uitgebreide visie op de vele mogelijkheden binnen uw specifiek domein.

LoCra bvba is actief in de buitenschrijnwerkerij met terrasplanken, tuinschermen, gevel-en dakgootbekleding.

Lignodur terrafina® is het exclusieve systeem van massieve terrasplanken dat gebruikmaakt van een ‘klik- en klemsysteem’ van montageclips en zorgt voor een tijdbesparende montage. Het systeem Lignodur terrafina® maakt een duidelijk onderscheid ten opzichte van alle andere terrassystemen op de markt.

Lignodur® terrafina refugio 2.0, een innovatief systeem van tuinschermen, geeft een nieuwe dimensie aan uw buitenruimte en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden.

Het concept van de tuinschermen, bestaande uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen laat een individuele montage toe.

LoCra gevel-en dakgootbekleding geassembleerd uit Extreme Medite Tricoya® is een extreem duurzaam MDF, met een gegarandeerde levensduur van maar liefst 50 jaar.

Het is bewezen dat Medite Tricoya® over een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid beschikt, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden.

Het programma voor binnenschrijnwerkerij omvat de producten LoCra interieur en Lignodur®venstertabletten, topline 36 en masterline LD 40.

LoCra interieur, een onderhoudsvriendelijke binnenafwerking op basis van MDF (V313) voor kunststof, aluminium en houten ramen, geeft u de mogelijkheid om met dit assortiment zowel bij renovatie als nieuwbouw een prachtige binnenafwerking te realiseren, die een meerwaarde geeft aan de met zorg geïnstalleerde ramen en deuren.

Lignodur®venstertabletten, ‘the Original’ topline LD 36 en masterline LD 40, bieden u een breed, hoogkwalitatief spectrum aan van venstertabletten in verschillende modellen, breedtematen en kleuren.

Infopunt architecten

Lode Craenen

+32 11 23 15 46 / +32 477 39 21 98