Doorzoek volledige site

Renobo

Interior Acoustics

Nijverheidsstraat 72 Bus unit 24
2160 WOMMELGEM
België

+32 3 297 51 81
info@renobo.be
www.renobo.be
www.acoustiq.be

Aanverwante bedrijven

Aanverwante bedrijven

Binnenafwerking

Sinds 2005 plaatsen wij akoestische plafonds en wanden voor nieuwbouwprojecten en renovatiewerken. Door de jaren heen zijn wij een vaste sparringpartner geworden van o.a. architecten, designers, aannemers en zaakvoerders op het gebied van binnenafwerking en interieurakoestiek.

Interieurakoestiek

Wij zijn expert in het optimaliseren van de akoestiek in alle soorten gebouwen. Denk hier o.a. aan scholen, kantoren, restaurants, sporthallen en dokterspraktijken. Wij hebben een bijzonder ruim aanbod akoestiekoplossingen en wij houden de meest recente ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Esthetiek

De akoestiek is bijzonder belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daarom werken wij hoofdzakelijk met hoogwaardige producten en materialen. Hierdoor kunt u op een stijlvolle manier de akoestiek optimaliseren zonder inbreuk te doen op het bestaande ontwerp of interieur. Onze interieurarchitect denkt graag met u mee en geeft u graag advies.

Plafond & akoestiek

Het plafond is “the place to be”. Het plafond geeft u namelijk twee mogelijkheden om te zorgen voor een aangename akoestiek. U kunt kiezen voor een geïntegreerde oplossing of voor losse akoestische elementen. De geïntegreerde oplossing wordt ‘opgenomen’ in het interieur van het gebouw, denk hier onder meer aan een systeemplafond, geperforeerde gipskartonplafond of een naadloos plafond. Een aantal voorbeelden van losse elementen zijn; plafondeilanden, plafondpanelen en baffles. Deze worden op strategische plaatsen aan het plafond gehangen, waardoor de akoestiek verbetert.

Alternatieve oplossingen

Naast onze plafondoplossingen hebben wij een ruim assortiment alternatieve akoestiekoplossingen. Denk hier o.a. aan akoestische wandpanelen, fotopanelen, banken, bureauschermen en vrijstaande wanden. Wij hebben de producten met zorg geselecteerd op afwerking en geluidsabsorptiewaarden.

Werken & akoestiek

Zoals bekend zorgt een slechte akoestiek voor een onprettige werksituatie en uiteindelijk voor minder goed presterende werknemers. Maar ook in klaslokalen wil men een aangename akoestiek, zodat docenten en leerlingen zich goed kunnen concentreren. En in een restaurant wil men rustig kunnen genieten van het eten. Kortom, een goede akoestiek is essentieel voor elk bedrijf of organisatie.

Infopunt architecten

René Verhaegen

+32 3 297 51 81

Nicolas Siroux

+32 3 297 51 81