Doorzoek volledige site

Outdoor Wood Concepts®

Nature, design & innovation

Doorniksesteenweg 202
8580 AVELGEM
België

+32 56 96 71 40
+32 56 64 58 82
info@outdoorwoodconcepts.be
www.outdoorwoodconcepts.be

Outdoor Wood Concepts® is een afdeling van Verdonckt Hout en brengt vernieuwende gevelprofielen en –concepten, tuinafsluitingen en terrassen op de markt. Dankzij nauwe samenwerkingen met designers is Outdoor Wood Concepts® dan ook trendsetter op vlak van design en innovatie.

Nature, Design, Innovation… Op deze drie woorden bouwt Outdoor Wood Concepts®. Onze duurzame, architecturale oplossingen worden enthousiast onthaald door architecten en schrijnwerkers dankzij hun warme unieke uitstraling en creatieve mogelijkheden. Dat vertaalt zich keer op keer in bijzondere, opvallende projecten.

Ons aanbod bestaat uit gevelbekleding, tuinafschermingen en terrassen, steeds op basis van duurzame houtsoorten. Een aantal concepten hebben we zelf uitgewerkt, ontwikkeld en gedeponeerd. Denk hierbij aan speciale tand-groefverbindingen, geïntegreerde hoekprofielen en gefreesde ventilatiesleuven. Het gevolg is een nog vlottere plaatsing en mooier resultaat.

Outdoor Wood Concepts® viel reeds meerdere keren in de prijzen. Zo werden Free Willy®, Woodface® en Neighbours® geselecteerd door Designregio Kortrijk als één van de vijftig meest innovatieve producten uit de regio en heeft Woodface® ook het prestigieuze Henry van de Velde Label in de wacht gesleept.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Of bezoek onze uitgebreide toonzaal en expopark en laat je inspireren en informeren. Maak hier een afspraak, dan reserveren wij extra tijd voor u.

Infopunt architecten

Giovanni Duvillier

+32 56 96 71 40

Rainbow Bral

+32 56 96 71 40