Doorzoek volledige site

Nelissen Steenfabrieken

Kiezelweg 460
3620 LANAKEN
België

+32 12 44 02 44
+32 12 45 53 89
info@nelissen.be
www.nelissen.be
www.renovatinginstyle.be

Aanverwante bedrijven

Casatherm

Lücking

Seifert

Aanverwante bedrijven

Steenfabrieken Nelissen maakt al meer dan 88 jaar handgevormde gevelstenen. Het bedrijf transformeerde van een kleinschalige familie onderneming naar een moderne Internationale speler. De missie bleef al die tijd ongewijzigd: bakstenen produceren van de beste kwaliteit die
beantwoorden aan alle eisen van de klant. Door belangrijke investeringen op het juiste moment kent het bedrijf Nelissen een steeds toenemende groei. Met een capaciteit van 160 miljoen stenen per jaar behoort Nelissen tot 1 van de grootste steenfabrieken van Europa.

Trendsetter in vorm en kleur

Het uitgebreide gamma gevelstenen van Nelissen Steenfabrieken valt af te lezen uit talrijke bouwprojecten; waaronder het Koning Boudewijnstadion, de thuishaven van de nationale voetbalploeg, één van de prestigieuze voorbeelden die de signatuur dragen van de Steenfabrieken Nelissen.
Met een aanbod van 60 veelkleurige soorten baksteen in diverse formaten, wordt de veeleisende bouwheer op zijn wenken bediend. Ook aangepaste mortel, snelbouwblokken en een totaalpakket voor isolatie- en gevelrenovatie behoren tot de mogelijkheden.

Creatieve architecten laten hier, naargelang de grootte van het project, graag een unieke gevelstenen ontwikkelen!

Infopunt architecten

Roberta Melis

012 440 244