Promat

logo Promat

Promat

Bormstraat 24

2830 Tisselt

België

+32 15 71 80 50

info@promat.be

promat.com

Als marktleider in passieve brandbescherming biedt Promat systemen aan waarop onze klanten kunnen vertrouwen. In geval van brand zorgen de Promat systemen ervoor dat bij brand mensenlevens gered worden, goederen gevrijwaard worden en de hulpdiensten op een veilige manier kunnen optreden. Alle Promat systemen zijn gebaseerd op moderne innovatieve concepten. Onze oplossingen voor passieve brandbescherming van gebouwen voldoen aan de strengste eisen en zijn met succes getest in onafhankelijke laboratoria volgens de Belgische of Europese normen.

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Of het nu gaat om deuren, gevelelementen, luchtkanalen, brandkleppen, datakluizen, industriële en elektrische installaties of de opslag van gevaarlijke stoffen. Onze afdeling OEM helpt u graag met de realisatie van de  brandveiligheidsaspecten van uw product.

Gratis technisch advies en ondersteuning van planning tot uitvoering.

Het is de filosofie van Promat om niet alleen producten aan te bieden, maar vooral om een partner te zijn van zijn klanten. Dit omvat niet alleen het helpen bij de keuze van de systemen en oplossingen, maar vooral ook de ondersteuning en begeleiding tijdens de planning en de bouw.  De uitgebreide waaier aan producten, de talloze met succes geteste systemen, de op-maat-gemaakte oplossingen en de uitstekende support en professionele aanpak van de gekwalificeerde Promat medewerkers zijn ontegensprekelijk een aanzienlijke troef en een competitief voordeel.

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage