Umbris

logo Umbris

Umbris

IZ E17/3026 Brandstraat 26

9160 Lokeren

België

Uit de jarenlange ervaring van metaalspecialist Mebo werd in 2009 het Umbris® lamellendak geboren. Umbris, Latijn voor schaduw, staat voor een duurzame en hoogstaande zonnewering op maat.Tien jaar later zijn we toonaangevend in de markt van lamellendaken en zonnewering op maat.
Umbris® is een op-en-top Belgisch product, dat volledig door Mebo in Lokeren wordt vervaardigd.

Bij Umbris® vindt u geen vaste modules of standaard modellen. We vertrekken van een blanco blad. De wensen van de klant en de creativiteit van u als architect staan voorop.Elke Umbris® is uniek en 100% maatwerk. En daarin gaan we ver: de eerste en laatste lamel worden op maat geknipt en geplooid. Waterafvoer, electriciteit... alles wordt maximaal weggewerkt. Ook voor een terras met een vooruitspringend gedeelte, verschillende niveau’s of een schuine kant, bieden wij oplossingen. Wij passen ons aan het gebouw aan, niet omgekeerd. Zo sluit het Umbris® lamellendak volledig aan bij de woning, zowel technisch als esthetisch.
Kortom, wij kunnen uw ontwerp realiseren.

Breng, al dan niet samen met uw klant, een vrijblijvend bezoek aan onze concept store. Hier vindt u verschillende inspirerende opstellingen die u een idee geven van de eindeloze mogelijkheden. U kan alles testen en van nabij bekijken.Ons technisch team staat klaar om u alle info te bezorgen zodat u een Umbris® lamellendak kanintegreren in uw ontwerpen. Op uw verzoek sturen we u een lastenboek en technisiche tekeningen.
We tonen u graag onze meest recente projecten in een nieuw inspiratieboek. Vraag hier uw exemplaar aan.

Let us inspire you!

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage