Doorzoek volledige site
REF.: 20922 - 2010

Herinrichting inkomhal Belgacom

BRUSSEL (Brussel)

ARCHITECT Stein Van Rossem architectenbureau
AUDIO & VERLICHTING Niko
VLOEREN EN CHAPES Tarkett
(3000 m² Select)
STUDIEBUREAU Boydens engineering
(speciale technieken)
INTERIEURAFWERKING OWA Benelux

De bestaande inrichting van de inkomzone met annex meetingcenter dateerde uit het begin van de jaren '80 en voldeed niet meer aan de huidige normen en gebruikswensen. Het projectgebied werd daarom volledig gestript en heringericht. Rondom de projectzone werd een schil voorzien (zwarte wand) waardoor het gebied zich duidelijk laat afbakenen binnen een groter geheel. Hierbinnen werden (losse) volumes geplaatst (balie, vergaderruimten, sanitaire cel, coffee-corner,…). De ruimte tussen de volumes doet op deze wijze dienst als informele ontmoetingsruimte en gaat naadloos over in de entree. Op deze wijze ontstaat visueel een groter geheel en krijgt de inkom zijn gewenste allure.

Deze projectfiche delen