Doorzoek volledige site
REF.: 24051 - 2015

Renovatie en uitbreiding Sint-Vincentius

KALMTHOUT (Antwerpen)

ARCHITECT Van Oevelen (Architektenburo Jef Van Oevelen)
WEBSITE Http;//www.gza.be
ANDERE LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN KUBUS
(ARCHICAD)
ELEKTRO, DATA, BEVEILING EN RF-WERKEN Kobre bvba
Helia - Plastic Color
(Brandwerende inbouwdozen in wanden met RF 120 (EI120))
STUDIEBUREAU Establis
(Stabiliteit)
Herelixka Architecten
(Technieken)

Architektenbureau Jef Van Oevelen verzorgde de renovatie en uitbreiding van woon-zorgcentum Sint-Vincentius in Kalmthout. Bepaalde bestaande delen werden vernieuwd, andere afgebroken en er werd flink uitgebreid met nieuwbouw. In totaal verdubbelde het vloeroppervlak van het centrum. Het geheel is opgebouwd rond het bestaande hoofdgebouw, dat als ruggengraat fungeert. De verschillende indelingen en de afwisseling in materiaalgebruik zorgen voor de nodige contrasten.

Deze projectfiche delen