Doorzoek volledige site

REF.: 24191 - 2008

Somers optiek

ANTWERPEN (Antwerpen)

ARCHITECT bold architecten

De gevel van deze optiekzaak integreert zich moeiteloos in het straatbeeld. Het ontwerp legt vooral de nadruk op het interieur. Hierbij is steeds getracht een optimale wisselwerking mogelijk te maken tussen klanten en verkopers.

Geleid door strakke ontwerplijnen en sprekende kleuren werd er een klassevolle ruimte gecreëerd met speelse accenten, geheel in de lijn van de Theo brillen. Met behulp van de open trap loopt de verkoopszone op het gelijkvloers door in de herstellingszone op het sous-sol. Hierdoor manifesteren de 2 verdiepingen zich als één geheel. De dimensionering van de wandkasten garandeert een maximale opbergcapaciteit gekoppeld aan een verfijnde esthetiek.

 

Deze projectfiche delen