Doorzoek volledige site

Architectura.be wil een zo volledig en relevant mogelijke portaalsite vormen voor architectuur in België. Daarom hoort ook uw project thuis op onze website. Is er een interessant project dat het zeker verdient om opgenomen te worden in onze databank? Laat het ons weten en bezorg ons het nodige materiaal, dan laten het project aan bod komen in een artikel.

De site richt zich niet tot particuliere bouwers. Daarvoor bestaan voldoende andere sites. Informatie die niet relevant is voor (interieur)architecten en ingenieurs zal u dus niet terugvinden op onze site. In principe worden particuliere woningen niet opgenomen in deze databank, maar enkel utiliteitsbouwprojecten (scholen, zorgcentra, kantoren, industriële gebouwen, overheidsgebouwen, bruggen, pleinen,…). Interessante particuliere woningen kunnen wel aan bod komen in een artikel.

Hou er rekening mee dat wij enkel projecten opnemen als we over professionele foto’s of visualisaties beschikken en gegevens hebben i.v.m. bouwheer, architect, studiebureau, aannemer(s) en leveranciers. Bezorg ons daarom voldoende info over het project, liefst aan de hand van dit formulier.

Architectura.be is een initiatief van Redactiebureau Palindroom. Dit bureau schrijft en vertaalt teksten over bouw en architectuur en organiseert geregeld evenementen in verband met bouw en architectuur.