All-in-one gamma voor verwarmen en koelen

 Op vrijdag 6 maart 2020 zal Jaga aanwezig zijn op “InstallPro by Batibouw”: dé vakbeurs voor professionals. Al meer dan 50 jaar zorgen de Jaga-toestellen voor een prettig en gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Zo is het bedrijf voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Op Batibouw stelt Jaga graag nieuwigheden voor die zorgen voor een gezond binnenklimaat, maar ook de verscheidenheid aan oplossingen.

Gaande van horizontale & verticale oplossingen, opbouw of ingebouwd in uw plafond of wand, vloerinbouw, vrijstaande oplossingen. Ook de all-in-one oplossingen van Jaga mogen niet vergeten worden: radiatoren die verwarmen én koelen combineren vormen een extra troef.

Op productniveau pakt Jaga al graag uit met deze nieuwigheden:

Jaga Briza: een all-in-one gamma voor verwarmen en koelen

Het Jaga Briza gamma bestaat uit verschillende types energie-efficiënte ventiloconvectoren. Zij brengen elke ruimte in sneltempo naar het allerhoogste klimaatcomfort, zowel in de winter als in de zomer.

Jaga Briza is verkrijgbaar in verschillende groottes en vermogens, zowel als wand-, plafond- of inbouwmodel. Briza 22 is de krachtpatser voor expositie- en winkelruimtes, kantoor- en vergaderruimtes, schoolgebouwen, hotels, wintertuinen enz. Briza 12 is met zijn slanke designbekleding ook uitermate geschikt voor woningen.

 

JAGA STRADA HYBRID: de meest compacte radiator voor verwarmen of verwarmen + koelen

De Jaga Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem, ingewerkt in elke Jaga Strada Hybrid, kunnen ook compactere modellen verwarmen op de allerlaagste watertemperaturen.

Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.

 

JAGA D-FLOW: fluisterstil ventilatie D-systeem

Jaga D-Flow, het nieuwe D-systeem van Jaga, zorgt voor CO2-gestuurd ventileren per ruimte en een energie-efficiënte kringloop van zuivere lucht in de woning. Een intelligent gestuurd en energiezuinig verluchtingssysteem; goed voor de gezondheid, wooncomfort én de woning zelf.

 

JAGA SANI ELECTRIC: de slimme elektrische handdoekradiator

De eerste handdoekradiator die dankzij zijn energiebesparende Ecodesign sturing zorgt voor een stabiele en nauwkeurige temperatuur. Bovendien is het toestel zeer energie-efficiënt dankzij de talrijke vooraf ingestelde energiebesparende opties.

Bron: Jaga

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage