Duidelijke vluchtwegen met lichtgevende markeringen

In het geval van brand, rookontwikkeling, of bij lichtuitval in donkere ruimtes, wil je zo snel mogelijk de uitgang vinden. Lichtgevende markeringen zijn een effectieve manier om mensen in noodsituaties te begeleiden; de kortste weg uit de gevarenzone. Triflex heeft een reeks producten met lichtgevende pigmenten. De Triflex Nightline producten zijn geschikt voor ondergrondse parkeergarages, trappenhuizen, tunnels en andere ruimtes waar bewegwijzering essentieel is.

De luminicerende top-kwaliteit pigmenten in de markeringen absorberen daglicht of kunstlicht. De aanwezige lichtbronnen zijn in de meeste gevallen voldoende om de pigmenten ‘op te laden’. In het donker, geven de pigmenten een geel-groen licht. Dit natuurkundige effect duurt en duurt. 

 

Gebruiksvriendelijk

De luminicerende markeringen kunnen nu eenvoudig worden toegepast. De Nightline markeringen kunnen als één laag, in één keer worden aangebracht. Aannemers hebben geen extra knowhow nodig om de Triflex Nightline markeringen te gebruiken. Het is niet nodig om te investeren in speciale machines.

 

Een technologie, vele variaties

Er zijn drie producten in het Triflex Nightline assortiment. De keuze voor het product is afhankelijk van de mate waarin de ruimte mechanisch wordt belast. Voor een extra opvallend effect, kunnen de producten ook op muren worden gespoten.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage