Duurzame schoonloopzones sieren vrijetijdscomplex Waasmunster

In het nieuwe vrijetijdscomplex in Waasmunster zijn bij de zes entrees de emco schoonloopzones Conform toegepast. Het markante gebouw is ontworpen door POLO Architects. Het interieurontwerp vervolledigt en versterkt het totaalconcept. De architecten kozen voor uniform materiaalgebruik en een heldere vormelijke taal om een gevoel van samenhang en continuïteit te creëren.

Er is bewust getracht om de grenzen te laten vervagen, zowel tussen binnen en buiten, als tussen de verschillende functies. De schoonloopkwaliteit emco Conform past qua look, feel en kleur perfect bij het ontwerp. Met de gerecyclede garens komt emco bovendien het milieu tegemoet.

onderscheidend ontwerpen

De nieuwe schoonloopzones kunnen zowel als tapijt worden toegepast, zoals bij dit project, maar ook als unieke inlage bij de entreematten. Bovendien als 3e zone bij het meest optimale schoonloopsysteem: de emco 3-zonereiniging. Bij emco kunt u gerust voor alle drie de zones terecht. Dit geeft u de zekerheid van een stijlvol design, een consequente kwaliteit en het voordeel dat alle zones perfect op elkaar zijn afgestemd.

De nieuwe collectie schoonloopzones bestaat uit 60 verschillende kleuren en exclusieve dessins, w.o. de nieuwe vintage look. Dankzij het nieuwe assortiment kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, waarvan vijf met gerecyclede garens. Zo kunt u ook een duurzaam en individueel ontwerp maken.

Naast de vele esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilopname, brand- en slipveiligheid. Naast de vele kwaliteiten maakt emco ook met de geanodiseerde profielen het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Bron: emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage