Opzienbarend torencomplex Quatuor met duurzame emco entreematten

In de Brusselse Noordwijk heeft BESIX het torencomplex Quatuor Brussels gebouwd. Het geheel bestaat uit vier elegante torens rond een grote binnentuin. Het gebouw biedt 60.000 m² aan kantoorruimte en beantwoordt aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, innovatie en milieuprestaties. In die visie passen de duurzame entreematten van emco die zijn aanbevolen door architectenbureau Jaspers-Eyers. Het complex werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de normen van BREEAM 'Outstanding'.

In en achter de draaideuren

 

Voor in de torens A, B en C heeft emco de entreematten Diplomaat Original 522 RK geleverd. Deze zijn in en achter de vier draaideuren geplaatst en vormen een effectief 2-zone reinigingssysteem.

De emco Diplomaat Original bestaat uit recyclebare aluminium profielen die zijn voorzien van tapijtstrookinlagen. Deze inlagen zijn uitermate geschikt voor de opvang van fijn vuil en geschikt voor gebouwen met een normale belastingfrequentie.

Het bijkomend voordeel van tapijtstroken is, dat deze bij vervuiling eenvoudig verwisseld kunnen worden. Zodat de entreemat niet in zijn geheel vervangen hoeft te worden.

 

Dienstingangen met duurzame schoonloopzones

In de zes dienstingangen van de torens A, B en C heeft emco de hoogwaardige schoonloopzones Maximus Premium geleverd. Naast de vijf egale kleuren (serie Uni) is de serie Maximus standaard leverbaar in drie bijzondere dessins en vijf unieke vintage kleuren.

Wie echt een individueel en uniek ontwerp wil creëren, kan zich richten tot de serie Maximus Image. Want deze serie is individueel te bedrukken met zelf ontworpen patronen, bovendien kunt u kiezen uit een groot kleurenpalet.

Bron: Emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage