Renson introduceert Toscane: vouwdak met Pergotenda-technologie

De nieuwe terrasoverkapping Toscane is Rensons eerst geproduceerde vouwdak met de vlotte Pergotenda-technologie. Het ontwerp van de Toscane leent zich dankzij de slanke afwerking vooral voor moderne architectuurtypes. Met een uitval tot 6,5m en een breedte tot maar liefst 13m is de Toscane ook geschikt voor horecatoepassingen.

Optionele uitbreiding

De voorzijde en de zijkanten van de Toscane kunnen voorzien worden van geïntegreerde accessoires als doekzonwering, schuifpanelen, glazen schuifwanden, of zelfs een combinatie van Fixscreen-doekzonwering en glazen wanden. Zonder invullingen is de structuur dan weer voorzien van een slanke voorbalk. Nachtmensen kunnen ten slotte ook nog kiezen voor een geïntegreerde ledverlichting.

 

Zijdelingse waterafvoer

Een mobiele goot zorgt ervoor dat water tijdens het openen of sluiten van het vouwdak zijdelings en via geïntegreerde waterafvoeren in de verticale kolommen afgevoerd wordt. Voor dat dak is er trouwens de keuze tussen verschillende doektypes: verduisterend of lichtdoorlatend. Afhankelijk van de overspanning is een hellingshoek mogelijk van 4,5° tot 20°.

"De Toscane is niet enkel interessant vanwege zijn looks; het is vooral de maximale breedte van 13 meter die de Toscane een fikse meerwaarde bezorgt t.o.v. de concurrentie," besluit Renson. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage