ARCHITECT@WORK Brussels maakt zich op voor allereerste editie met als thema 'Future Proof'

Voor de eerste Brusselse editie van ARCHITECT@WORK is de locatie goed gekozen. De herbestemde industriële site rond het voormalige goederenstation Gare Maritime en de opslagplaats Koninklijk Pakhuis bieden een duidelijke architecturale meerwaarde. ARCHITECT@WORK wordt gepresenteerd in de gekende vaste standopstelling van het concept, met een omkadering van gratis catering, diverse ontmoetingsplaatsen en tal van randmanifestaties en seminars.

Op het vlak van aanbod door de exposanten wordt vastgehouden aan de strikte voorwaarde dat wat de bezoekende voorschrijvers te zien krijgen innovatieve waarde moet hebben.

Bij de randmanifestaties pakt MaterialDistrict uit met zijn tentoonstelling ‘Fantastic Future’, waarin je de nieuwste materialen ontdekt. De Nederlandse fotografen van DAPh presenteren ‘Images by DAPh’, waarbij projecten getoond worden die nauw aansluiten bij het centrale thema. Hetzelfde geldt voor world-architects, die op hun gekende ‘muur’, de Project Wall, spraakmakende bouwwerken in woord en beeld belichten. Verder niet te missen; ‘Art by Alfredo Longo’. 

Bron: ARCHITECT@WORK

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage