CERAtouch: Look van keramische tegel en plaatsingsgemak van zachte vloer

CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. Het combineert de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecors.

CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor krasvastheid, vergelijkbaar met die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Zo wordt het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, vermeden.

Kliksysteem

Dankzij het kliksysteem kan de CERAtouch efficiënt geplaatst worden. Lijm komt niet meer aan bod en dat opent kansen voor de project- en renovatiemarkt. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg, zelfs bovenop een bestaande vloer. Bovendien is dankzij het kliksysteem de vloer zelfuitlijnend.

CERAtouch is ook 100% waterproof en zijn smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistische look. Belangrijk bij commerciële toepassingen: meteen na de plaatsing kan de CERAtouch vloer weer belopen worden, waardoor een eventuele opschorting van de commerciële activiteit vermeden wordt.

Verhoogde stabiliteit

Vorm- en maatvastheid van een CERAtouch vloer worden gegarandeerd door twee sterke vinyllagen aan weerszijden van de minerale kern. Hierdoor komt de vloer nooit bol te staan en ziet hij er langer als nieuw uit. Dit is tevens positief bij gebruik in druk belopen openbare gebouwen en winkels of kantoren.

Bron: COREtec

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage