COREtec® STONE CERATOUCH voor badkamer en keuken

Ben je van plan om je keuken of badkamer te renoveren? Dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. In natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer, kiezen we vaak voor tegels. Keramische tegels zijn echter broos en dus moeilijk te snijden. CERATOUCH is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer.

De CERATOUCH-vloeren zijn heel wat minder broos dan keramische tegels en je snijdt ze gemakkelijk zonder dat ze te breken. Voor de plaatsing heb je geen cement nodig, waardoor er geen droogtijd is. Je kan in tegenstelling tot een keramische vloer dus meteen op je nieuwe vloer lopen. Bovendien hoef je je bestaande vloer of ondergrond niet eerst te egaliseren. 

De CERATOUCH-vloeren beschikken over deze kwaliteiten dankzij de geavanceerde CERAGUARD-technologie. De beschermende vlek-, kras- en schuurbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart. Laat je dus eens een pan of een glas vallen in de keuken? Of gaat het er met je kinderen of huisdieren al wat wilder aan toe? Dan zal je er aan de tegels niks van merken. Bovendien is de vloer volledig waterproof en heel makkelijk te reinigen.

Mix & match

Binnen de CERATOUCH-collectie heb je de keuze tussen drie verschillende formaten: een kleine tegel (A-formaat: 61 x 30,5 cm), een grote tegel (B-formaat: 91,5 x 45,7 cm) en een plank (C-formaat: 122 x 18 cm). In kleine ruimtes kies je het best voor een kleine tegel. De planken en de grote tegels komen dan weer goed tot hun recht in grote en open ruimtes.

Mag het wel wat speelser? Dan kan je er zelfs voor kiezen om de drie verschillende formaten te mengen. Leg de planken bijvoorbeeld in de hoeken van je badkamer of keuken en kies voor de kleine of grote tegels in het midden. Of heb je een open keuken die overvloeit in de woonkamer? Dan kan je twee verschillende decors in dezelfde kleurtinten kiezen die naadloos op elkaar aansluiten.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage