Laat uw lift niet hangen in het verleden

Wist u dat veel liften die momenteel in gebruik zijn tussen de 20 en 40 jaar geleden geïnstalleerd werden? Dat betekent dat toen uw lift werd geïnstalleerd, sms’en nog niet bestonden, het internet net populair begon te worden en gsm’s nog de grootte (en het gewicht) hadden van bakstenen.  

Wanneer u verantwoordelijk bent voor een gebouw is uw belangrijkste taak om de investering te beschermen. Dit betekent ook het upgraden van de liften. Apparatuur uit het verleden halen en naar het heden ombouwen, is cruciaal. En de juiste modernisering kiezen op het juiste moment is een onmisbaar onderdeel van het behouden van de waarde van een gebouw.

Scihndler biedt verschillende moderniseringsoplossingen om te voldoen aan uw behoeften. Van het upgraden van individuele onderdelen, tot een complete revisie van uw systeem: de liftenspecialist beschikt over steeds op maat gemaakte en innovatieve oplossingen om uw liften vooruit te helpen naar de toekomst. 

 

De voordelen van een Schindler-modernisering

  • Verbeterde betrouwbaarheid, prestatie en veiligheid van uw apparatuur.
  • Betere prestaties met minder geluid, meer comfort en verbeterde stopnauwkeurigheid.
  • Verbeterde duurzaamheid door energie-efficiënte technologie zoals ledlicht, regenererende aandrijving, stand-bymodus, enz.
  • Verlengde levensduur van de apparatuur om uw investering te beschermen en de waarde van uw gebouw te doen stijgen.
  • Naleving van de nieuwste codes en normen.
  • Geoptimaliseerd kostenbeheer – moderniseringsoplossingen kunnen aangepast worden aan het financiële plan van het gebouw en onverwachte financiële verrassingen door storingen wegwerken.

Bron: Schindler

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage