Rainshower SmartActive: drie straalsoorten garanderen watergenot

Omringd door een strak minimalistisch design zorgen drie verschillende straalsoorten voor onbeperkt doucheplezier. Met Rain, Jet of ActiveMassage van de Rainshower SmartActive-handdouche streeft GROHE naar het ultieme watergenot, door middel van een mild tintelend gevoel op de huid of een stimulerende massage.

In het midden van de handdouche creëren ovale en stervormige sproeiers de krachtige ActiveMassage- straal. Acht andere openingen creëren een zeer krachtige straal, die direct na een training verkwikkend kan aanvoelen. Ook het uitspoelen van shampoo is een koud kunstje met deze straalsoort. Als de voorkeur uitgaat naar een meer gematigde straal, bieden de sproeiers rond de basis een zachte, volledige Rain-straal.

SCHAKELEN TUSSEN STRAALSOORTEN

Je kunt dus gemakkelijk schakelen tussen verschillende douche-ervaringen. De innovatieve GROHE SmartTip-technologie biedt de intuïtieve optie om te schakelen tussen straalsoorten. De straalinstellingen zijn handig geplaatst op de achterkant van de ergonomisch ontworpen handdouche en aanraking met één vingertop is genoeg om een instelling te selecteren. Het vervelende nadruppelen na het uitschakelen van de handdouche is verleden tijd dankzij de GROHE DripStop-functie.

De handdouchebeugels hebben een diameter van slechts 22 mm en passen samen met de handdouchehouder perfect bij het slanke Smart- Active-design. De douchekophouder kan flexibel in alle richtingen en in hoogte worden versteld. De plank van de GROHE EasyReach biedt ook handige opbergruimte voor shampoo en douchegels.

BEPERKT INSTALLATIEWERK

Dankzij de QuickFix-functie kunnen de bovenste en onderste wandbeugels eenvoudig worden aangepast aan bestaande boorgaten. En met behulp van TileFix is een compensatieschijf voor tegels in de toekomst niet meer nodig. Al deze kenmerken beperken het installatiewerk tot het absolute minimum. De volledig nieuwe Rainshower SmartActive- handdouche is verkrijgbaar in twee maten (130 mm en 150 mm) en in ronde en vierkante designs.

Bron: GROHE

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage