Studio Segers creëert SENJA armstoel en loungestoel voor Tribù

"De Senja sofa en het Senja ligbed vielen na hun lancering onmiddellijk in de smaak bij liefhebbers van design en comfort", aldus Tribù. Voortbouwend op dit succes, breidt de Senja collectie uit met twee nieuwe stoelen ontworpen door Studio Segers

De Senja armstoel en loungestoel vertonen hetzelfde lichte, elegante design en zetten resoluut in op comfort. De stoelen zijn ontworpen met een rugleuning uit getwist en strak gespannen Canax® op basis van hennep. Het zorgvuldig geweven materiaal ondersteunt de rug en geeft de stoelen een open en lichte uitstraling. De stoelen, gecreëerd door Wim en Bob Segers van Studio Segers, verzoenen esthetiek met functionaliteit. Vader en zoon Segers tillen die eigenschappen nog naar een hoger niveau bij de loungestoel, die een zalig comfort biedt door de diepe zitting, de breder rugleuning en de zachte kussens.

Veelzijdigheid is een essentieel kenmerk van de Senja collectie. De stoelen zijn daarom verkrijgbaar met een zitting in de kleur linen of wengé, en met poten in linen, wengé of teakhout. De uitvoering in warm, natuurlijk teakhout past uitstekend bij onze teakhouten eettafel uit de Illum lijn. De gepoedercoate versie in linen of wengé zet dan weer de Nox eettafel prachtig in de kijker, voor een gestroomlijnde en modernistische uitstraling.

Bron: Oona Agency

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage