Caparol introduceert een breed inzetbare muurverf met iets extra

Naast de CapaTex Mat introducteert Caparol nu een matte binnenmuurverf die iets extra’s te bieden heeft. CapaTex Mat S1+ heeft zowel schrobklasse 1 als dekkingsklasse 1. Deze optelsom biedt heel wat mogelijkheden. Schrob- en dekkingsklasse zijn voor zowel opdrachtgever als vakman van groot belang. De schilder kan dankzij deze nieuwe CapaTex Mat S1+ projecten efficiënt uitvoeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteitseisen die de opdrachtgever stelt.

Daarnaast scoort CapaTex Mat S1+ óók goed op een eigenschap die vaak onderbelicht blijft; naderhand bijwerken is met deze verf vrijwel onzichtbaar mogelijk. Met name in ruimtes met strijklicht, die gevoelig zijn voor bijgewerkte oppervlakken, biedt het product daardoor grote voordelen. In donkere kleuren is de nieuwe verf bovendien beter bestand tegen mechanische belasting en opglanzen na reiniging.

De verf is ook bestand tegen (kleurloze) desinfecterende middelen die met water worden verdund. De CapaTex Mat S1+ is dus een product met vele voordelen.

Caparol vindt het het belangrijk te investeren in een duurzamere verfbranche. Daarom wordt deze verf geleverd in een gerecycleerde emmer. Deze nieuwe emmers zijn antraciet van kleur en grotendeels gemaakt van consumentenafval.

Bron: Caparol

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage