Golfplaten voor de landbouw

Vezelcement golfplaten zijn onmisbaar in de landbouw. Het is de ideale dakbedekking die zorgt voor duurzame beschutting en minder vocht en geluid in de stallen. Maar natuurlijk wilt u golfplaten op uw dak die lang meegaan, super sterk zijn en eenvoudig in gebruik. SVK bedacht daarom als specialist in bouwmaterialen het gamma Neptunus. Nieuw is dat deze golfplaten nu nog handiger zijn door de afgeschuinde hoeken.

Neptunus golfplaten bevatten enkel de beste vezels. Logisch, want alleen met de beste grondstoffen maak je golfplaten die het dak tegen de meest extreme weersomstandigheden beschermen.

 

Dubbelgeperst

SVK perst de verschillende lagen vezelcement samen tot de ideale dikte. Daarna worden ze nog een tweede keer onder hoge druk geperst.

Neptunus golfplaten zijn 100% roestvrij. Ze gaan dus veel langer mee dan metalen platen die al snel kunnen roesten op de plaatsen waar de beschermlaag beschadigd of geperforeerd is.

U wilt natuurlijk naast een sterke ook een handige golfplaat die snel en gemakkelijk te plaatsen is. De voorgegroefde en afgeschuinde hoeken komen in dit opzicht goed van pas. Neptunus golfplaten zijn aan elke hoek lichtjes voorgegroefd. Zo kunt u ze gemakkelijk zelf afbreken, zonder dat er stof vrijkomt. Met de Neptunus golfplaat kunt u zo letterlijk alle kanten uit. Met één type plaat bedekt u elk dak zoals u het wilt. Bij een aantal lengtes kunt u kiezen voor afgeschuinde hoeken voor een minimale standaard lengte- overlapping van 20 cm en voor ronddekken van rechts naar links.

Bron: SVK

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage