Revolutionair systeem luidt nieuw tijdperk in voor vleugeloverdekkende deurpanelen

Met Magnetude® presenteert Harinck een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

Geen mechanische verbinding

Door het gebruik van magneten wordt de buitenplaat van de deur niet mechanisch verbonden (gelijmd) met de vleugel, maar kan ze vrij bewegen over de vleugel. Zelfs bij opwarming van de buitenplaat tot 90°C kan de deurvleugel gemakkelijk gesloten en ontsloten worden zonder vervorming.

Daar men geen ontvetters, schuurmiddelen, 2 componenten lijm, opspanlatten of bovenfrees dient te gebruiken levert dit innovatief systeem bij het monteren heel wat tijds- en plaatswinst op.

Met Magnetude® kan het vulpaneel met de magneten als voorlopig paneel geplaatst worden, waardoor beschadigingen tussen plaatsing en moment van oplevering voorgoed tot het verleden behoren. Indien er later schade komt aan de buitenplaat, binnenplaat of tripleglas dan kunnen al deze elementen apart vervangen worden, want zelfs het glas wordt mechanisch bevestigd zonder silicone.

 

Onverminderd inbraakwerend

De inbraakbestendigheid van een Magnetude®-deur is dezelfde als van een deur met een gewoon deurpaneel. Als men er in slaagt de buitenplaat te verwijderen, dan wordt men geconfronteerd met het klassieke deurpaneel dat met de glaslat vastzit in de glassponning.

Ook de prijs kan verbazen: ten opzichte van traditioneel vleugelopdekpaneel met verlijming wordt er geen meerprijs gerekend.

Bron: Harinck

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage