Schrijf je in voor postgraduaat 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen'

Ben je overtuigd dat die oerconservatieve bouwpraktijken op de schop moeten? En denk je dat een gedegen opleiding geen kwaad kan? Zoek niet langer! Het postgraduaat ‘Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen’ aan het postuniversitair centrum van de KU Leuven is dé opleiding voor wie de transitie aanwakkert. Deze baanbrekende opleiding geeft je de teugels om inclusieve en duurzame gebouwen, wijken en gemeenten te realiseren. Dit postgraduaat is allesomvattend en op-en-top vernieuwend. Het biedt je een totaalbeeld van de mogelijke oplossingen om een toekomstbestendige woon- en leefomgeving uit te bouwen.

Krachtlijnen van de opleiding

  • Actueel, onderzoeksgedreven en maatschappijgericht
  • Kruisbestuiving tussen theorie en praktijk, met een sterke betrokkenheid van het werkveld
  • Interdisciplinaire samenwerking en synthese
  • Kleine groepen voor maximale begeleiding van docenten
  • Stimulerende leeromgevingen met gebruik van educatieve technologie en een gevarieerd interactief aanbod van werkvormen
  • Innovatief transitienetwerk

Data en locatie

De opleiding start op 27 september 2022 en loopt tot 27 juni 2023. De lessen vinden wekelijks plaats op dinsdag van 13u15 tot 21u30. De lessen vinden plaats op de KU Leuven Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent.

Er wordt een combinatie van hoorcolleges, online lessen, workshops, debatten en studiebezoeken voorzien.

Inschrijven

Schrijf online in vóór 20/09/2022. De deelnameprijs is 4400 euro. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Geniet 20 tot 30% steun voor jouw inschrijving.

Bron: VIBE

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage