Veilige trappen met een lange levensduur

Als iets voor gevaarlijke situaties kan zorgen, zijn het wel trappen die onvoldoende antislip hebben. Om ongelukken te voorkomen moeten deze daarom worden voorzien van een betrouwbare antisliplaag. Daarnaast moet de trap zelf ook worden beschermd.

Trappen hebben veel te lijden. Ze zijn echter prima bestendig te maken tegen intensief gebruik en zware belasting. Voor deze uitdaging heeft Triflex een speciaal voor trappen ontwikkelde systeemvariant. Het is niet alleen belangrijk dat het loopoppervlak voldoende antislip is, maar ook de uitstraling speelt mee.

Het aanbrengen van een kleur, al dan niet afwijkend van de omgeving, geeft gelijk dat beetje extra. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om aan alle wensen van de gebruiker te voldoen.

 

Vloeibare coating met een lange levensduur

Door een vloeibaar aangebrachte coating worden alle details van elke trapconstructie naadloos afgedicht. Ook hekwerksteunen kunnen op deze manier duurzaam worden behandeld.

Door de gietmortel worden oneffenheden makkelijk weggewerkt en het is mogelijk om de stootkanten te versterken door middel van een metaalstrip. Deze versterking brengt een langere levensduur met zich mee en zorgt voor veiligheid voor de gebruiker.

Bron: Triflex

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage