Win de eerste 3D Print Award!

Kamp C en Redactiebureau Palindroom dagen architecten, ontwerpers en studenten uit om 3D-betonprinten in de bouwsector te integreren. Met een wedstrijd gaan ze op zoek naar creatieve ontwerpen die 3D-printbaar zijn in beton. De beste inzendingen worden beloond met een 3D Print Award.

Projecten kunnen ingediend worden in twee verschillende categorieën: enerzijds ruwbouw- of buitentoepassingen en anderzijds interieurtoepassingen. Een project indienen kan tot en met 29 februari 2020.

Studenten strijden onderling, en dus niet met ervaren architecten en ontwerpers, om de award. Alleen studenten die in het academiejaar 2019-2020 zijn ingeschreven aan een universiteit of hogeschool in de richting bouw, architectuur, design of interieurwetenschappen, mogen deelnemen.

Per categorie duidt de vakjury één kandidaat aan. Naast de prijs van de vakjury is er ook een publieksprijs. De jury zal daarvoor een shortlist opstellen. In maart 2020 wordt die gepubliceerd en start het online stemmen.

In mei 2020 worden de winnende ontwerpen bekendgemaakt op het 3D Print Awards-evenement. Later worden ze tentoongesteld bij Kamp C.


Sponsoren?

Wil je als bedrijf of organisatie de 3D Print Awards ondersteunen? Dat kan, Kamp C is nog op zoek naar enkele sponsors.

Meer info lezen en online een ontwerp indienen kan via deze link.

Op architectura.be zullen we in april 2020 alle projecten uit de shortlist voor de publieksprijs belichten. Uiteraard brengen we ook een artikel over de winnaars.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage