Doorzoek volledige site
Dossier

Ventilatie

Ervaar innovatief ventilatiesysteem Jaga D-Flow in gloednieuwe showroom

24-06-2019 Met de nieuwe D-Flow ventilatie heeft Jaga een oplossing in huis die een gezond binnenklimaat garandeert en dat aan het laagst denkbare geluidsniveau. Dankzij de intelligente sturing en energiezuinigheid is Jaga D-Flow de beste keuze in elk nieuwbouw- en renovatieproject. Maar hoe werkt het systeem in de praktijk? In de gloednieuwe Jaga D-Flow showroom in Diepenbeek kan je de werking en de voordelen van het ventilatiesysteem zelf ervaren.

Swingend seminar over binnenklimaat scoort

24-06-2019 Op 11 en 13 juni begaven een ruime groep van voorschrijvende partijen en andere stakeholders zich respectievelijk naar AuditoRium4 in Gent en naar het LITC bij Nikes Europese Logistieke Campus in Laakdal. Vertrekpunt was het Binnenklimaat. Drie gastsprekers behelsden Duco’s facetten, namelijk Gezondheid, Comfort en Energiezuinigheid. Met meer dan 150 aanwezigen op twee locaties kan Duco tevreden terugblikken op dit kennis- en netwerkevent.

Jaspers-Eyers Architects start samenwerking met innovator die gezonde bacteriën in gebouwen verspreidt

14-06-2019 Jaspers-Eyers Architects gaat in zee met TakeAir, de Belgische innovator die het systeem bedacht waarmee gezonde bacteriën in ventilatiekanalen van gebouwen worden verspreid. Zo installeert het architectenbureau de innovatie in het eigen kantoor in Leuven en onderzoeken ze of het ook in hun toekomstige ontwerpen geïntegreerd kan worden. De ambitie van beide bedrijven: dat het systeem binnenkort de nieuwe standaard is voor nieuwbouwprojecten in ons land, zodat we met z’n allen gezonder kunnen werken.

Duco pakt uit met seminar ‘Binnenklimaatdoelstellingen 2020? Een gezonde kijk!’

07-05-2019 ‘België nog ver verwijderd van klimaatdoelstellingen voor 2020’, ‘Vlaanderen haalt Europese klimaatdoelstelling niet’ … Het zijn maar enkele van het resem krantenkoppen die de laatste maanden het nieuws haalden. Dat er op klimatologisch vlak veranderingen moeten komen, staat als een paal boven water. Maar wat met het binnenklimaat en zijn doelstellingen richting 2020? Krijg antwoorden tijdens Duco’s gratis seminar op 11 of 13 juni, waar drie boeiende gastsprekers het woord zullen voeren.

194 resultaten gevonden